Literarna srečanja lokalnih avtorjev

Objavljeno 1 Okt, 2019

Deluj lokalno misli globalno – je naše vodilo. Zato je z sodelovanjem Meškove bukvarne in Medgeneracijskega centra SG privedlo do literarnega večerja lokalnih avtorjev.

Družili se bomo vsak prvi torek v mesecu ob 17. uri v Andeškem hramu SG.

Naša prva gostja je Katja Katja Kotnik Prosenjak.

Katja Kotnik Prosenjak, dipl. org. manager, učiteljica joge, motivacijska govornica, oseba, ki ljubi umetnost in se izraža preko slikanja, pisanja in petja.
Predstavila nam bo knjigo: “Knjiga si upaš najti sebe?”, ki je namenjena vsem, ki iščejo globlji smisel v življenju. Preko zgodb, navdihujočih misli, mandal in pesmi nas vodi do spoznanja, da si sami krojimo svoja življenja.

Večer bo povezovala Jadranka Smiljić, dipl. ing. rač in in inf., mama, kreatorka spletne prisotnosti, kvačkarica in oboževalka knjig.

Morda vam bo všeč tudi …

Lokalni avtorji: Katja Kotnik Prosenjak

Lokalni avtorji: Katja Kotnik Prosenjak

Predstavitev lokalnih avtorjev? Zakaj pa ne 😉 Vsak prvi torek v mesecu prestavim lokalnega avtorja. Kdo pa je lokalni avtor? Če se slučajno sprašuješ?  To je tvoj sosed, soseda, ki mu je pisana beseda tako všeč, da je to svojo navdušenost zlil na list papirja in...

Oblečena v kente

Oblečena v kente

Društvo ljubiteljev knjig Meškova bukvarna predstavlja lokalne avtorje knjig. Tokrat so predstavili Natašo Zupanc, avtorico knjige Oblečena v kente. Spoštuj lokalno, živi globalno je moto predstavitev lokalnih piscev. V mesecu oktobru so predstavili Katjo Kotnik...

Lanica in Purica

Lanica in Purica

Z Lanico in njeno avtorico Karin Potočnik smo se družili pred našo Meškovo bukvarno